de 9 campagne

the 9 campaign.jpg

Oasis België kondigt met trots “de 9 campagne” aan. Het idee is eenvoudig- we vragen aan trouwe volgers en supporters van onze projecten om zich te binden aan een samenwerking met ons op maandelijkse basis. We zijn geheel afhankelijk van de donaties van anderen om te doen wat we het beste doen: investeren in mensen. Uw donatie zal ons helpen om vrouwen naar de politie en sociale voorzieningen te vergezellen. Het zal de printkosten voor educatief materiaal over huiselijk geweld bekostigen. Uw contributie stelt ons in staat ons hard werkend personeel te betalen, die hun energie, tijd en administratieve deskundigheid geven aan waardevol werk. 

Het idee om geld te doneren aan organisaties is voor veel mensen moeilijk, maar bij nader inzien geven velen van ons dit bedrag graag uit aan maandelijkse abonnementen (Netflix of Spotify bijvoorbeeld). Dus dit is de uitdaging. Bekijk welke abonnementen je zonder zou kunnen, en maak de overstap naar het steunen van het werk van Oasis België. Zo eenvoudig is het! 

IMG_0546.JPG

9 CAMPAGNE NIEUWKOMER

Een verbintenis van 9€ per maand met Oasis België.

U ontvangt aanschrijvingen per email over onze laatste updates en blog berichten en een persoonlijk bedankje van ons team.

IMG_0359.JPG

9 CAMPAGNE VOORSTANDER2

Verbintenis van meer dan 18€ per maand met Oasis België.

U ontvangt aanschrijvingen per email over onze laatste updates en blog berichten, een persoonlijk bedankje van ons team en een handgemaakt geschenk van onze partners.

IMG_0301.JPG

9 CAMPAGNE PARTNER3

Verbintenis van meer dan 27€ per maand met Oasis België.

U ontvangt aanschrijvingen per email over onze laatste updates en blog berichten, een persoonlijk bedankje van ons team en een gratis kaartje voor het 2018 OASIS Jaarfeest Gala.

Maak nu een verbintenis